[:en]

AgTravelSoft – a full featured cloud based software for tourist business

AgTravelSoft has emerged from an idea to create a full featured cloud based solution for managing tourist business.  Consisting of the extensive business experience in tourism, and equally large software development experience from Germany, Israel, Netherlands, Norway, UK, and generally around Europe, AgTravelSoft is a software that no other software solution for managing tourist business can compete with.

AgTravelSoft, complies well with properly developed and managed websites for tourist business, because if your website gets you a lot of customers, then AgTravelSoft helps you manage them and their travel arrangements (travel contracts, tickets and hotel invoices, tourist vouchers, etc)

However, if your website does not get enough traffic, then AgTravelSoft makes it possible for you to market accommodation other than your own and improve your offer.

If you are looking for help in running your tourist bureau, than look no more!  AgTravelSoft is the right tourist business management solution for you, because it has everything you need.   Check out how AgTravelSoft does what it does, by visiting the page where the useful features of a real-life application for tourism are explained.

AgTravelSoft team

[:RS]

O aplikaciji AgTravelSoft

AgTravelSoft je poslovna aplikacija za turizam, razvijena na iskustvu stečenom u Izraelu, Nemačkoj, Holandiji, Norveškoj, Grčkoj, Hrvatskoj i drugim evropskim zemljama.  Ukoliko se bavite turističkim biznisom, ovo je aplikacija za vas – aplikacija za biznis u turizmu (organizatorska, subagentska, menadžerska aplikacija za turističke agencije) i njegovu sveobuhvatnu administraciju.  U skladu sa potrebama današnjeg biznisa, AgTravelSoft je moderno, brzo, pouzdano i uvek dostupno rešenje, koje radi samo ono što treba da radi, bez suvišnih koraka i nepotrebnih procesa.  Kad god je to moguće, AgTravelSoft sve radi na “klik” – zamisao je od starta bila da je ovo aplikacija koja se koristi, a ne koja se uči svaki put iznova.  Dakle, AgTravelSoft nudi lagan i intuitivan unos podataka, brze izmene podataka, logičan sled događaja pri radu i brz pristup izveštajima i analitici.

Kako bi AgTravelSoft postao prvi izbor svih aktera u turističkom biznisu, kreatori su pojednostavili korišćenje aplikacije i učinili ga modularnim, što u najvećem broju slučajeva znači da uključivanje opcija ne utiče na cenu korišćenja AgTravelSoft aplikacije, a za one slučajeve gde utiče, obračunava se tek kada korisnik počne da koristi uslugu, a ne kada je aktivira.

VAŽNOAgTravelSoft NIJE samo aplikacija za turističke agencije, već SOFTVERSKO REŠENJE ZA SVE OBLIKE RADA U TURIZMU.  AgTravelSoft danas koriste:

  • Turističke agencije organizatori turističkih putovanja (Touroperatori),
  • Turističke agencije posrednici;
  • Turističke agencije koje se bave kombinovanom vrstom usluga;
  • Turističke agencije koje se bave đačkim ekskurzijama i školskim turizmom;
  • Turističke agencije za work and travel programe;
  • Turističke agencije koje se bave sajmovima, kongresima i seminarima;
  • Svi vidovi iznajmljivača smeštaja (pravna i fizička lica – apartmani, hoteli, privatne kuće itd);
  • Lokalne turističke zajednice,
  • Menadžeri smeštaja koji su zaduženi za izdavanje smeštaja u tuđe ima i za tuđ račun,
  • Autobuski i kombi prevoznici itd.

Zanima li vas da saznate više – kontaktirajte nas ili proverite šta vam donosi DEMO verzija!

[:hr]

AgTravelSoft – potpuno opremljeni softver temeljen na ‘oblaku’ za turističko poslovanje

AgTravelSoft je nastao iz ideje o stvaranju potpuno opremljenog rješenja u ‘oblaku’ za upravljanje turističkim poslovanjem. Imajući veliko poslovno iskustvo u turizmu te jednako velikog iskustva u razvoju softvera iz Njemačke, Izraela, Nizozemske, Norveške, Velike Britanije i općenito diljem Europe, AgTravelSoft je softver s kojim se ne mogu natjecati nikakva druga softverska rješenja za upravljanje turističkim poslovanjem.

AgTravelSoft udovoljava razvijenim i upravljanim web stranicama za turističko poslovanje. Ako vam Vaša web stranica donosi mnogo korisnika, AgTravelSoft pomaže upravljati njima i njihovim putnim aranžmanima (ugovori o putovanju, ulaznice i hotelski računi, turistički bonovi, itd).

Međutim, ako na Vašoj web stranici nema dovoljno prometa, AgTravelSoft Vam omogućuje da na tržištu plasirate smještaj koji nije Vaš vlastiti i poboljšate svoju ponudu.

Ako tražite pomoć u vođenju turističkog ureda, ne tražite više! AgTravelSoft je pravo rješenje za upravljanje turističkim poslovanjem za Vas jer ima sve što vam je potrebno. Provjerite kako AgTravelSoft radi ono što radi, posjetom stranici na kojoj su objašnjene korisne značajke stvarne aplikacije za turizam.

AgTravelSoft tim

[:]